Μεσσήνη: Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι – Ενδείξεις για δολοφονία μετ’ αυτοκτονίας

Μεσσήνη: Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι – Ενδείξεις για δολοφονία μετ’ αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τις ενδείξεις των αρχών, ο 81χρονος φαίνεται πως σκότωσε την 61 ετών σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ώστε να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες του θανάτου ζευγαριού στην περιοχή Μπούκα της Μεσσήνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα στοιχεία, ο άνδρας, ηλικίας 81 χρόνων, φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 61χρονη σύζυγό του χτυπώντας την με βαριοπούλα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο 81χρονος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τις σορούς του άνδρα και της γυναίκας εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ο γιος τους, επισκεπτόμενος το σπίτι στην περιοχή της Μπούκας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Εκτός από τα στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, αναμένουν και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT