Καλά Νερά: Ένας 35χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον γείτονα του για μια αποθήκη

Καλά Νερά: Ένας 35χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον γείτονα του για μια αποθήκη

Ο 43χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/11) στα Καλά Νερά, με αποτέλεσμα γύρω στις 20:00 να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο ένας άνδρας ηλικίας περίπου 43 ετών.

Ο 43χρονος, αλβανικής καταγωγής, τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, μετά από επίθεση ομοεθνή του, ηλικίας περίπου 35 ετών. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκε από την περιοχή με αυτοκίνητο, γκρι χρώματος, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι δυο άνδρες δεν έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, όμως τα σπίτια τους γειτονεύουν. Ο καβγάς στήθηκε χθες στον δρόμο για μία αποθήκη, που θύμα και δράστης κατέχουν από κοινού, όπως έγινε γνωστό.

Στο σημείο δεν κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ούτε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σύζυγος του θύματος, σε κατάσταση πανικού, μετέφερε η ίδια στο νοσοκομείο του Βόλου τον τραυματία, με δικό της αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το νοσοκομείο και μετέβησαν άμεσα στο «Αχιλλοπούλειο» προκειμένου να ενημερωθούν από τη σύζυγο του τραυματία για το τι ακριβώς συνέβη.

Ο 43χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δράστης διέφυγε με τον πατέρα του προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από την αστυνομία.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT