Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Η οδηγός τους οχήματος, η οποία μετά την παράσυρση παρέμεινε στο σημείο, συνελήφθη και στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το απόγευμα της Τρίτης (22/11) στο Αρκαλοχώρι.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, στις 18.00 χθες το απόγευμα. Η 95χρονη γυναίκα διέσχιζε δρόμο πεζή όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 57χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά την πτώση της χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο ΠΑΓΝΗ.

Η οδηγός τους οχήματος, η οποία μετά την παράσυρση παρέμεινε στο σημείο, συνελήφθη και στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT