Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε δεύτερη σφαίρα σφηνωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου από το επεισόδιο με τον 16χρονο

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε δεύτερη σφαίρα σφηνωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου από το επεισόδιο με τον 16χρονο

Η σφαίρα έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Σήμερα το πρωί βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα καρφωμένη σε πόρτα παρακείμενου ξενοδοχείου στην περιοχή του πυροβολισμού.

Η σφαίρα έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί θα σημαίνει αυτόματα ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα ως προειδοποιητική βολή για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά.

Στο μεταξύ, στο δικαστικό Μέγαρο παρουσιάστηκαν το πρωί οι γονείς του 16χρονου με τον δικηγόρο τους, Θεόφιλο Αλεξόπουλο, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT