Ηράκλειο: Απολογούνται τα δυο αδέρφια για το αιματηρό επεισόδιο στο Αντισκάρι

Ηράκλειο: Απολογούνται τα δυο αδέρφια για το αιματηρό επεισόδιο στο Αντισκάρι

Τα δύο αδέλφια θα περάσουν ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα των απολογιών έφτασε σήμερα για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου στο Αντισκάρι, όπου τραυματίστηκε από σφαίρα ένας 20χρονος.

Τα δύο αδέλφια, 30 και 32 ετών που κατηγορούντα για το επεισόδιο, θα περάσουν στις 11.00 το πρωί ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν. Ο πρώτος αδερφός φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε στο χέρι τον 20χρονο πνευματικό αδερφό του, παρουσία και του νονού του. Οι δύο άνδρες σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εμφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη στην ανακρίτρια και πήραν προθεσμία. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος του 30χρονου και για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 32χρονου.

Όπως ανέφερε στο ertnews η δικηγόρος των δύο αδερφών, Θεονύμφη Μπέρκη, οι εντολείς της θα παρουσιάσουν τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο, οι οποίες -όπως ισχυρίζεται- «απέχουν παρασάγγας από τα όσα μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά, από την πλευρά του τραυματία». Όπως ανέφερε, σε βάρος των εντολέων της υπήρξε απειλή κατά της ζωής με όπλο, η οποία προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT