Δυστύχημα στη Ρουμανία: Επικοινωνία Δένδια με συγγενείς Ελλήνων τραυματιών

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Επικοινωνία Δένδια με συγγενείς Ελλήνων τραυματιών

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας επικοινώνησε με συγγενείς των τραυματιών, στους οποίους μετέφερε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την διαβεβαίωση πως η ελληνική πρεσβεία θα τους συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την γνωστοποίηση του τραγικού δυστυχήματος του ελληνικού τουριστικού λεωφορείο που συνέβη νωρίτερα σήμερα στο Βουκουρέστι, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, επικοινώνησε άμεσα με την πρέσβυ της Ελλάδας στη Ρουμανία, Σοφία Γραμματά, όπου και της ζήτησε η ελληνική πρεσβεία να συνδράμει και να παραμένει στο πλευρό των Ελλήνων επιβαινόντων, των τραυματιών και των οικείων τους για όσο διάστημα αυτό απαιτηθεί.

Επιπλέον, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας επικοινώνησε με συγγενείς των τραυματιών, όπου τους μετέφερε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την διαβεβαίωσή του πως η ελληνική πρεσβεία θα τους συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο.

Επανέλαβε την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ζωής Έλληνα πολίτη.

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωσή του υπουργείου Εξωτερικών σημειώνεται πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Ρουμάνο ομόλογό του, Bogdan Aurescu, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την άμεση ανταπόκριση των ρουμανικών Αρχών και την άριστη συνεργασία που έχουν με την ελληνική πρεσβεία στο Βουκουρέστι για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT