Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο σήμερα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο σήμερα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ο συνήγορος της 34χρονης από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να υποβάλλει αίτημα αναβολής της υπόθεσης εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος του

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου πρόκειται να καθίσει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, ο συνήγορος της 34χρονης από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να υποβάλλει αίτημα αναβολής της υπόθεσης εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος του. 

Το δικαστήριο θα κληθεί να κρίνει το αίτημα αναβολής και να αποφασίσει εάν θα το κάνει δεκτό ή θα δώσει απλώς μια διακοπή για κάποια ημερομηνία εντός του επόμενου 20ημερου. 

Υπενθυμίζεται πως στις 6 Οκτωβρίου οι δικαστές του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου αποφάσισαν την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας αυτής. Οι δικαστές έκριναν πως η κατηγορούμενη τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η απόπειρα δολοφονίας του παιδιού, αλλά και εν τέλη η δολοφονία του έγιναν μέσω κεταμίνης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT