Παλαιό Φάληρο: Έδεσαν και λήστεψαν τετραμελή οικογένεια

Παλαιό Φάληρο: Έδεσαν και λήστεψαν τετραμελή οικογένεια

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε μία οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/1) όταν τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και στη συνέχεια τους έδεσαν και τους φίμωσαν προκειμένου να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι δράστες περίμεναν έξω από την πολυκατοικία που μένει η οικογένεια και όταν είδαν τον πατέρα, 55 ετών, τον προσέγγισαν, τον απείλησαν με καραμπίνα και στη συνέχεια τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα παιδιά του.

Εκεί τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά, έψαξαν το σπίτι, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αποχώρησαν. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT