Διακοπή στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διακοπή στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας θα προχωρήσει σε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας λόγω «κουτσομπολίστικου τύπου» ερωτήσεων

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διεκόπη τελικά χθες η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων παιδιών της, ενώ ήδη δικάζεται για ανθρωποκτονία για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η απολογία της διακόπηκε, καθώς, όπως ανέφερε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, η ανακρίτρια προέβη σε ερωτήσεις τις οποίες ο ίδιος χαρακτήρισε «κουτσομπολίστικου τύπου» και έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει σε αίτηση εξαίρεσής της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η υπόθεση της οποίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία και έχει αρχίσει, ως φυσική αυτουργός στη δολοφονία της μεγάλης της κόρης, Τζωρτζίνας, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με παρόμοια κατηγορία και για τα δύο μικρότερα παιδιά της, τη Μαλένα και την Ιριδα. Η ίδια αρνείται το βαρύ κατηγορητήριο, ενώ ο συνήγορός της ζήτησε και εξετάστηκαν από την ανακρίτρια ειδικοί επιστήμονες, ιατροδικαστές και άλλων ειδικοτήτων, προκειμένου να κλονιστεί το κατηγορητήριο. Η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση ήδη αντιμετώπισε μια αίτηση εξαίρεσης για μεροληψία εις βάρος της Πισπιρίγκου, η οποία απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Η Πισπιρίγκου βρίσκεται από καιρό προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η απολογία της και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της και να αποφανθεί εισαγγελέας και ανακρίτρια για την ποινική της μεταχείριση και γι’ αυτό το σκέλος της υπόθεσης.

Οι διαδοχικοί θάνατοι και των τριών παιδιών της που είχαν προκαλέσει αίσθηση κινητοποίησαν πριν από περίπου ένα χρόνο την εισαγγελική αρχή και οι έρευνες που ακολούθησαν οδήγησαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου ως δράστιδα, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT