Μοσχάτο: Φόνος με οικονομικό παρασκήνιο

Μοσχάτο: Φόνος με οικονομικό παρασκήνιο

Το θύμα φέρεται να είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από πελάτες του, δήθεν για να τα τοποθετήσει σε επενδυτικά προϊόντα, με αποτέλεσμα πριν από ημέρες κάποιοι εξ αυτών να του επιτεθούν

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φωνές το βράδυ της Δευτέρας από το διαμέρισμα της οδού Ανδρου, στο Μοσχάτο, έφεραν τους αστυνομικούς αντιμέτωπους με μια περίπλοκη υπόθεση, εφάμιλλη αστυνομικού μυθιστορήματος. Την πόρτα στο σπίτι του 50χρονου άνοιξε στα όργανα της τάξης 47χρονη ημεδαπή γυναίκα. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν έναν άνδρα κρεμασμένο, γρήγορα όμως έγινε σαφές ότι δεν επρόκειτο για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, λογιστής που συστηνόταν ως «σύμβουλος επιχειρήσεων» με γραφείο στην Καλλιθέα, φέρεται να είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από πελάτες του, τους οποίους έπειθε ότι θα τα τοποθετούσε σε επενδυτικά προϊόντα. Μάλιστα, εσχάτως ομάδα δυσαρεστημένων πελατών του, που φέρεται να είχαν εξαπατηθεί χάνοντας πολλά χρήματα, μετέβη στο γραφείο του και τον ξυλοκόπησε. Στο συμβάν είχε κληθεί η αστυνομία.

Η εν λόγω γυναίκα, που φέρεται να υπήρξε επί μακρόν πελάτισσά του, τον αναζήτησε κατ’ οίκον για να του ζητήσει τον λόγο. Κάμερα, μάλιστα, της περιοχής την έχει καταγράψει να ψάχνει βιαστική και οργισμένη την πολυκατοικία του το βράδυ της Δευτέρας.

Ενταση

Η συλληφθείσα ανέφερε στους αστυνομικούς πως μετέβη στο σπίτι του άνδρα προκειμένου να συζητήσουν, αλλά η κατάσταση εκτροχιάστηκε. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει. Εκείνος αντέδρασε και άρχισε να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει, μια ιδέα που ίσως προϋπήρχε στο μυαλό του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εκδοχή που επικαλέστηκε η γυναίκα, το θύμα φέρεται να πήρε ένα σχοινί και να κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο. Η γυναίκα στο τέλος παραδέχθηκε πως όταν ο άνδρας πέρασε το κεφάλι του μέσα από το σχοινί, εκείνη τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει και του έσπρωξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δύο παιδιά. Ζούσε, όμως, μόνος του, καθώς βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, την οποία ορισμένοι εμπλέκουν στη δαιδαλώδη υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Η 47χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη και της απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT