Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή κάνναβης

Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή κάνναβης

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ζακύνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) συνέλαβαν δύο άτομα στο νησί για το αδίκημα της διακίνησης και της κατοχής ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, 37 και 48 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αρχικώς εντοπίστηκε ο 48χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που την προμηθεύτηκε, όπως προέκυψε, από τον 37χρονο συγκατηγορούμενό του. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 37χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 239,7 γραμμαρίων, 7 ναρκωτικά δισκία και μία ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT