Χειροπέδες σε 33χρονο που κυκλοφορούσε στην Αθήνα με χαρτοκιβώτιο γεμάτο κάνναβη

Χειροπέδες σε 33χρονο που κυκλοφορούσε στην Αθήνα με χαρτοκιβώτιο γεμάτο κάνναβη

Ο 33χρονος εντοπίστηκε στην Αθήνα να μεταφέρει ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο περιείχε πέντε πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο κιλών και 550 γραμμαρίων

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Αλβανού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Λιμενικού Ραφήνας σε συνεργασία με το κλιμάκιο ειδικών αποστολών Ραφήνας.

Ειδικότερα, ο 33χρονος εντοπίστηκε στην Αθήνα να μεταφέρει ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο περιείχε πέντε πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο κιλών και 550 γραμμαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος επρόκειτο να δώσει το χαρτοκιβώτιο με την κάνναβη σε έτερο άτομο το οποίο διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται. 

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντα και κατόπιν ένδειξης του αστυνομικού σκύλου Κ9 «Ράντο» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με φυτικά αποστάγματα κάνναβης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT