Καλαμάτα: Στα δικαστήρια οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 47χρονου

Καλαμάτα: Στα δικαστήρια οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 47χρονου

Στα δικαστήρια οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 47χρονου, την περασμένη Παρασκευή, στο κέντρο της Καλαμάτας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι -και οι δύο αλβανικής καταγωγής- για τη δολοφονία του 47χρονου, την περασμένη Παρασκευή, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο 38χρονος για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί (συνελήφθη σήμερα) και ο 22χρονος, καθ’ ομολογίαν συνεργός, για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 38χρονος κρυβόταν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και συνελήφθη ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Ακρογιάλι, κοντά στο χωριό Κιτριές, όπου είχε αφήσει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε την ημέρα της δολοφονίας του 47χρονου.

Επίσης, στα δικαστήρια βρέθηκαν και δυο Ελληνες, 40 και 50 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών επειδή, ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορούμενους, τελικά, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα και ρούχα για να αλλάξουν μετά τη δολοφονική ενέργειά τους, καθώς τους βοήθησαν και για να διαφύγουν.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT