Βοιωτία: Συλλήψεις τριών ανηλίκων για τον βιασμό 13χρονης

Βοιωτία: Συλλήψεις τριών ανηλίκων για τον βιασμό 13χρονης

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη καθώς τόσο το θύμα όσο και οι καταγγέλοντες είναι ανήλικοι από κοντινές περιοχές της Βοιωτίας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας μίας 13χρονης η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο βιασμός, ο οποίος επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή που εξέτασε το νεαρό κορίτσι μετά την καταγγελία, συνέβη την Τρίτη (14/2) σε ερημική τοποθεσία, όπου την παρέσυραν οι δράστες ηλικίας 16, 16 και 17 ετών.

Όπως δημοσίευσε το Lamia Report, το άτυχο κορίτσι φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους δράστες, ο οποίος με πρόφαση ότι ήθελε να της μιλήσει την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία και με τη συνέργεια των φίλων του την κακοποίησε σεξουαλικά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη καθώς τόσο το θύμα όσο και οι συλληφθέντες είναι ανήλικοι από κοντινές περιοχές της Βοιωτίας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT