Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη – Βίντεο ντοκουμέντο

Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη – Βίντεο ντοκουμέντο

Οι δύο από τους δράστες βγήκαν από το όχημα και, κρατώντας όπλο, προσέγγισαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο σημείο και του απέσπασαν ότι χρήματα είχε πάνω του

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/2) σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή της Ρετσίνας στον Πειραιά

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο πριν τις 21.00 όταν τρεις δράστες έφθασαν στο κατάστημα με ένα μαύρο τζιπ και σταμάτησαν μπροστά στην κεντρική πόρτα.

Οι δύο από αυτούς βγήκαν από το όχημα και, κρατώντας όπλο, προσέγγισαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο σημείο και του απέσπασαν ότι χρήματα είχε πάνω του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα και αποχώρησαν. 

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση τους εξασφάλισε και παρουσιάζει το kathimerini.gr

Ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να πάνε μακριά καθώς, στην έξοδο Τρεις Γέφυρες έγιναν αντιληπτοί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησε καταδίωξη.

Τελικά στη συμβολή Αχαρνών και Βικέλα συγκρούστηκαν με άλλο όχημα, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζή. Έκτοτε αναζητούνται. 

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη ληστεία στο βενζινάδικο στον Πειραιά, οι ίδιοι δράστες φέρονται νωρίτερα να είχαν πραγματοποιήσει ακόμη μία ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην Ομόνοια. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT