Σύγκρουση τρένων: Μεταβαίνει στα Τέμπη ο Νίκος Παππάς

Σύγκρουση τρένων: Μεταβαίνει στα Τέμπη ο Νίκος Παππάς

Με εντολή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μεταβαίνει στα Τέμπη ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νίκος Παππάς

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντολή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μεταβαίνει στα Τέμπη ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νίκος Παππάς, όπου υπήρξε εκτροχιασμός και σύγκρουση αμαξοστοιχιών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η σύγκρουση τρένων στη Λάρισα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 26 ανθρώπους, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν στα τοπικά νοσοκομεία τραυματίες. 

Η σύγκρουση έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους, τουλάχιστον 85 άτομα έχουν διακομιστεί σε δύο νοσοκομεία. Οι έλεγχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί σε όλα βαγόνια. 

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης συνεχίζεται από τις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος με συνολικά 150 πυροσβέστες και με 40 ασθενοφόρα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. Το έργο τους συνδράμουν 32 αστυνομικοί με 15 περιπολικά. Στο έργο απεγκλωβισμού συνδράμουν και γερανοφόρα οχήματα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT