Συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Εβρο και Ασπροβάλτα

Συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Εβρο και Ασπροβάλτα

Οι συλλήψεις έγιναν στην επαρχιακή οδό Δαδιάς-Λουτρών Εβρου και στην Εγνατία οδό

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συλλήψεις δύο διακινητών που μετέφεραν παράνομα μετανάστες προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχή του Εβρου και στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν στην επαρχιακή οδό Δαδιάς-Λουτρών Εβρου αλλοδαπό οδηγό οχήματος, ο οποίος μετέφερε με όχημα παράνομα στην ενδοχώρα μετανάστες.

Ο οδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είχε άδεια οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανάπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, που είχαν ως αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας το όχημα και τελικά να ακινητοποιηθεί.

Για παράνομη μεταφορά μεταναστών συνελήφθη τα ξημερώματα 18χρονος στην Εγνατία Οδό από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σε έλεγχο που έγινε στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας στο όχημα του 18χρονου αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν τρεις ομοεθνείς του που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT