Ενίσχυση αεροδρομίων με αστυνομικούς εν όψει τουριστικής περιόδου

Ενίσχυση αεροδρομίων με αστυνομικούς εν όψει τουριστικής περιόδου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας θα αποσπαστούν συνολικά 1.188 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενίσχυση των αεροδρομίων με αστυνομικούς εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου ανακοίνωσαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας θα αποσπαστούν συνολικά 1.188 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο, στόχος της πρωτοβουλίας είναι «να επιβεβαιωθεί διεθνώς ότι η Ελλάδα εκτός από μια όμορφη χώρα είναι και ένας ασφαλής προορισμός».    

Κατά τα έως τώρα δεδομένα, το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναλάβουν υπηρεσία σε συνολικά 6 αεροδρόμια 418 δόκιμοι αστυφύλακες. Ενδεικτικά, 180 θα τοποθετηθούν στο «Ελ. Βενιζέλος», 52 στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, 57 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και 46 στο αεροδρόμιο της Θήρας. 

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί από την εξαγγελθείσα ενισχυτική δύναμη θα αναλάβουν υπηρεσία σε δεύτερο χρόνο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT