Ηράκλειο: Σύλληψη 66χρονου – Ερευνάται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικου

Ηράκλειο: Σύλληψη 66χρονου – Ερευνάται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικου

Αστυνομικοί κατάσχεσαν φορητό υπολογιστή, τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 66χρονου στο Ηράκλειο για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν ένας σουγιάς και δύο φυσίγγια, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 66χρονος φέρεται επιπλέον να εμπλέκεται σε υπόθεση για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικου αγοριού.

Εκτός από το σουγιά και τα φυσίγγια, αστυνομικοί κατάσχεσαν φορητό υπολογιστή, τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT