Ηράκλειο: Την Παρασκευή η απολογία του 66χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Ηράκλειο: Την Παρασκευή η απολογία του 66χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία του 16χρονου που φέρεται να μίλησε στις Αρχές για όσα συνέβαιναν.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος από το Ηράκλειο εις βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και άπαξ, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, για πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία τελεσθείσα διά της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, για παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, για διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας κατ’ εξακολούθηση, για χρησιμοποίηση και διάθεση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παράνομη οπλοκατοχή.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία του 16χρονου που φέρεται να μίλησε στις Αρχές για όσα συνέβαιναν.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 66χρονου, ο ίδιος δηλώνει αθώος, ότι δεν γνώριζε το παιδί και πως έχει στηθεί πλεκτάνη σε βάρος του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι πρόκειται για μια «συγκλονιστική υπόθεση που απασχολεί για πρώτη φορά τα εγκληματολογικά δεδομένα της Κρήτης», προσθέτοντας ότι ο 66χρονος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κληθεί από τις αρχές να καταθέσει ως ύποπτος για άλλη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας εις βάρος ανηλίκου κοριτσιού, και σημείωσε ότι «αυτό που ζητάει η υποστήριξη της κατηγορίας είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο».

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, με επίκεντρο κι αλλά άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT