Πάτρα: Ανδρας νοσηλεύεται με εγκαύματα έπειτα από φωτιά σε δωμάτιο κλινικής

Πάτρα: Ανδρας νοσηλεύεται με εγκαύματα έπειτα από φωτιά σε δωμάτιο κλινικής

Ο άνδρας νοσηλευόταν σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκδηλώθηκε φωτιά κοντά στο κρεβάτι νοσηλείας.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας άνδρας ο οποίος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, όταν, από άγνωστη ακόμη αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά στο δωμάτιο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλευόταν μόνος του σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκδηλώθηκε φωτιά κοντά στο κρεβάτι νοσηλείας. Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο δωμάτιο έσπευσε προσωπικό της κλινικής, αλλά και παρευρισκόμενοι.

Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά, ενώ ο ασθενής απομακρύνθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που είχε υποστεί, αλλά και να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Ερευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στον θάλαμο νοσηλείας, που έχει υποστεί αρκετές ζημιές, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT