Πυροβολισμοί στη Βούλα: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Πυροβολισμοί στη Βούλα: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 23.00 το βράδυ της Τρίτης (4/4) όταν κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (4/4) στην περιοχή της Βούλας.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 23.00 όταν κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στην οδό Νηρέως εντόπισαν κάλυκες των 9mm. 

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρία άτομα. Δύο από αιχμηρό αντικείμενο και ένα από πυροβόλο όπλο. Πρόκειται για δύο νεαρούς που τραυματίστηκαν από μαχαίρι, ο ένας στο πόδι και ο δεύτερος στην κοιλιά. Το άτομο που δέχτηκε τα πυρά είναι 19 ετών και τραυματίστηκε στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες από μαχαίρι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η επίθεση έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη και κατέληξε στη Βούλα όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται και να αναζητούν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT