Ραγκούσης: Παραβίασαν την αυλόπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο, είχαν φωτογραφικές μηχανές

Ραγκούσης: Παραβίασαν την αυλόπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο, είχαν φωτογραφικές μηχανές

Κάνοντας λόγο για «άθλια δημοσιογραφική στοχοποίηση» των παιδιών του, ο κ. Ραγκούσης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook πως άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν στην αυλή.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραβίαση της αυλόπορτας του σπιτιού στην Πάρο κατήγγειλε με δημόσια ανάρτησή του στα social media, ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης. 

Κάνοντας λόγο για «άθλια δημοσιογραφική στοχοποίηση» των παιδιών του, ο κ. Ραγκούσης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook πως άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν στην αυλή, την ώρα που η μικρή του κόρη βρισκόταν στο σπίτι. 

Αναλυτικά, ο κ. Ραγκούσης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία».

Στα τέλη Μαρτίου είχε ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε χτίσει βίλα στην Πάρο με στεγαστικό δάνειο για τρίτεκνους, την οποία νοίκιαζε για 14.500 ευρώ την εβδομάδα.

Με ανακοίνωσή του, ο Γ. Ραγκούσης είχε προαναγγείλει πως θα ζητήσει να ελεγχθεί η υπόθεσή του από την Επιτροπή Πόθεν Εσχες.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT