Πάσχα: Πάνω από 100 χιλιάδες οχήματα έχουν φύγει από την Αττική

Πάσχα: Πάνω από 100 χιλιάδες οχήματα έχουν φύγει από την Αττική

Υπενθυμίζεται ότι από τις 7 Απριλίου η Ελληνική Αστυνομία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο ύψος της οδού Δυρραχίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω του τροχαίου διεκόπη για λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Πλέον είναι ανοιχτές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.

Πάνω από 100 χιλιάδες οχήματα έφυγαν από την Αττική

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, που φεύγουν σταδιακά από την Αττική προς την επαρχία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής, από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι σήμερα το πρωί στις 6 έχουν φύγει από την Αττική συνολικά 108.301 οχήματα.

Ειδικότερα, τη Μεγάλη Δευτέρα, από την έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου πέρασαν 26.842 οχήματα και τη Μεγάλη Τρίτη 29.110. Κατά τα ίδιες ημέρες πέρσι είχαν φύγει 23.021 και 26.831 οχήματα, αντίστοιχα.

Από την έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, τη Μεγάλη Δευτέρα, πέρασαν 25.389 οχήματα και τη Μεγάλη Τρίτη 26.960. Κατά τις ίδιες ημέρες πέρυσι είχαν φύγει 23.4222 και 25.219 οχήματα, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 7 Απριλίου η Ελληνική Αστυνομία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT