Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων με μαχαίρι στον Περισσό – Τραυματίστηκαν δύο 16χρονοι

Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων με μαχαίρι στον Περισσό – Τραυματίστηκαν δύο 16χρονοι

Οι δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκειας συμπλοκής μεταξύ 15 ατόμων, που σημειώθηκε χθες, στις 20:40, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Περισσό.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ, Σάββατο 22 Απριλίου, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκειας συμπλοκής μεταξύ 15 ατόμων, που σημειώθηκε χθες, στις 20:40, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Περισσό.

Επί τόπου έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία τους μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις ενώ εντός της ημέρας αστυνομικοί από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής θα μεταβούν στο νοσοκομείο για να πάρουν καταθέσεις από τα δύο θύματα, ώστε να διαλευκάνουν το κίνητρο της επίθεσης.

Το νέο αυτό συμβάν βίας με θύματα ανήλικους σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την άγρια επίθεση με μαχαίρι, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, και τον σοβαρό τραυματισμό 18χρονου, κάτω από την Ακρόπολη,

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT