Μύκονος: Νέες συλλήψεις για παράνομες επιχωματώσεις κοντά στα παλιά μεταλλεία

Μύκονος: Νέες συλλήψεις για παράνομες επιχωματώσεις κοντά στα παλιά μεταλλεία

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέες συλλήψεις ατόμων για παράνομες εργασίες προχώρησαν χθες Τρίτη (9/5) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έπειτα από καταγγελίες για εργασίες εκτεταμένων επιχωματώσεων από άγνωστα άτομα σε σημείο του νησιού, αστυνομικοί μετέβησαν το πρωί της Τρίτης στο εν λόγω σημείο για διακρίβωση των καταγγελλομένων.

Κινούμενοι οι αστυνομικοί στην εν λόγω περιοχή και συγκεκριμένα προσεγγίζοντας τον χώρο των παλαιών μεταλλείων Μυκόνου διαπίστωσαν από μακροσκοπικό έλεγχο την παρουσία ενός φορτηγού και ενός φορτωτή, ο οποίος προέβαινε σε διαμόρφωση του εδάφους στον χώρο όπου εναποτίθονταν τα προϊόντα εκσκαφής. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στους χώρους, εντοπίστηκε δίπλα σε ένα κτίσμα ένας υπήκοος Πακιστάν 25 ετών ο οποίος κρυβόταν επιμελώς. Στη θέα των αστυνομικών ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Σχετικά με την παρουσία του στον χώρο δήλωσε προφορικά ότι εργάζεται ως φύλακας για λογαριασμό συγκεκριμένης εταιρείας.

Εκτός από τον 25χρονο, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε τρεις Έλληνες 50, 47 και 38 ετών αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT