Ηράκλειο: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο Παλαιστινίων

Ηράκλειο: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο Παλαιστινίων

Οι δύο 25χρονοι που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση, λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης καβγάδισαν έξω από τον χώρο εργασίας τους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άγριος καβγάς, ο οποίος κατέληξε σε μαχαίρωμα, ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (9/5) μεταξύ δύο Παλαιστινίων στην περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο.

Οι δύο 25χρονοι που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση, λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης καβγάδισαν έξω από το χώρο εργασίας τους. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια ο ένας εξ’ αυτών φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε στον αυχένα τον άλλο, προκαλώντας του, ευτυχώς, ελαφρύ τραύμα, όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές.

Για το αιματηρό περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Θύμα και δράστης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Σε βάρος του καταγγελλόμενου ως δράστη του μαχαιρώματος σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς το θύμα, ο συλληφθείς του έκλεψε από το πορτοφόλι του 100 ευρώ. Το ποσό αυτό κατά την αστυνομική έρευνα δεν βρέθηκε.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT