Ρόδος: Γνωστό beach bar μετέτρεψε την παραλία σε ταβέρνα

Ρόδος: Γνωστό beach bar μετέτρεψε την παραλία σε ταβέρνα

Ο 70χρονος προέβη και στην κατασκευή μπαρ με χρήση τσιμέντου αλλά και στην κατασκευή ξύλινης εξέδρας (deck) για την τοποθέτηση 355 τραπεζοκαθισμάτων και 85 ομπρελών με δύο ξαπλώστρες έκαστη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… ταβέρνα μετέτρεψε ένας 70χρονος υπεύθυνος καταστήματος μία παραλία στη βόρεια πλευρά της Ρόδου καθώς δεν δίστασε να εγκαταστήσει, χωρίς να διαθέτει φυσικά την απαιτούμενη άδεια, εξωτερικές ψησταριές, φούρνο, μεταλλικές καπνοδόχους και εξωτερική κουζίνα.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, εκτός από τις… μαγειρικές παρεμβάσεις, ο 70χρονος, ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος ενός από τα πιο γνωστά beach bar του νησιού, προέβη και στην κατασκευή μπαρ με χρήση τσιμέντου αλλά και στην κατασκευή ξύλινης εξέδρας (deck) για την τοποθέτηση 355 τραπεζοκαθισμάτων και 85 ομπρελών με δύο ξαπλώστρες έκαστη.

Η δράση του 70χρονου έγινε αντιληπτή από τις Αρχές και ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (10/5).

Όπως διαπιστώθηκε στερούνταν άδεια κατάληψης και χρήσης του χώρου του αιγιαλού, ενώ δεν είχε και την απαραίτητη έγκριση από την αρμόδια Υπηρεσία Αρχαιολογίας για την νόμιμη λειτουργία της επιχείρησης. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT