Έκλεψαν βαλίτσες με διαβατήρια στην Καλλιθέα

Έκλεψαν βαλίτσες με διαβατήρια στην Καλλιθέα

Τα διαβατήρια είχαν παραδοθεί από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων και οι βαλίτσες διέθεταν σύστημα εντοπισμού μέσω GPS, κατά πληροφορίες .

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άγνωστοι έκλεψαν βαλίτσες με διαβατήρια πολιτών, από όχημα στην Καλλιθέα. Η κλοπή σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στις 13:45, στην οδό «Ελευθερίου Βενιζέλου».

Τη μεταφορά των διαβατηρίων από τη Διεύθυνση που τα φτιάχνει στα κατά τόπους τμήματα έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι. Ο οδηγός φέρεται να σταμάτησε για να κάνει ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ και άφησε προσωρινά ξεκλείδωτο το όχημα.

Ο δράστης πρόλαβε να αρπαξει τις δυο από τις τρεις τσάντες που μετέφερε ο υπάλληλος, ήτοι 81 διαβατήρια. Πιθανον να νόμιζε όχι περιείχαν χρήματα. Τα διαβατήρια Καταχωρίστηκαν όλα στη λίστα των κλεμμένων και ακυρωθηκαν άμεσα.

Τα διαβατήρια είχαν παραδοθεί από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων και, κατά πληροφορίες, οι βαλίτσες διέθεταν σύστημα εντοπισμού μέσω GPS.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT