Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 42χρονος Πακιστανός για βιασμό 17χρονης

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 42χρονος Πακιστανός για βιασμό 17χρονης

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι περιόρισε την κοπέλα στο υπνοδωμάτιό του, την βίασε και στη συνέχεια την φωτογράφισε με τον κινητό του τηλέφωνο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία κοπέλα 17 ετών η οποία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως ένας άνδρας από το Πακιστάν με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις της επιτέθηκε και προέβη στον βιασμό της.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν χθες Τετάρτη (17/5) στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν περίπου 21.00 το βράδυ όταν η 17χρονη πέρασε την πόρτα του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε. 

Όπως σημείωσε ήταν γύρω στις 18.00 όταν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 42χρονου Πακιστανού, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, εκείνος την περιόρισε στο υπνοδωμάτιό του και, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, προέβη σε πράξεις που συνιστούν βιασμό και στη συνέχεια την φωτογράφισε με τον κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την καταγγελία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σπίτι του 42χρονου, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Παράλληλα εντοπίστηκε και το κινητό του, το οποίο περιείχε γενετήσιες φωτογραφίες της 17χρονης. 

Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT