Νέα Ιωνία: Ληστές μπήκαν στο σπίτι ζευγαριού και τους απείλησαν με ψαλίδι και σφυρί

Νέα Ιωνία: Ληστές μπήκαν στο σπίτι ζευγαριού και τους απείλησαν με ψαλίδι και σφυρί

Μετά την αποχώρηση των ληστών ο 85χρονος και η 54χρονη ειδοποίησαν στην αστυνομία στελέχη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν το βράδυ της Τρίτης (23/5) ένας 85χρονος και η 54χρονη σύζυγός του στη Νέα Ιωνία όταν δύο άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους, στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Σικελιανού.

Οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και απείλησαν το ζευγάρι με ένα σφυρί και ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια τους έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και άρχισαν να ψάχνουν τον χώρο καταφέρνοντας να εντοπίσουν περίπου 400 ευρώ καθώς και κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας. 

Μετά την αποχώρηση των ληστών ο 85χρονος και η 54χρονη ειδοποίησαν στην αστυνομία στελέχη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT