Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά, του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωστός ντράμερ, που κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με ελληνικά συγκροτήματα, κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για μία από τις τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών για τις οποίες είχε κατηγορηθεί.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 4 χρόνια κάθειρξη με αναστολή, αναγνωρίζοντάς του δύο ελαφρυντικά, που ζήτησε η πλευρά του, του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση δόθηκε με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του 72χρονου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον μουσικό για τις υπόλοιπες τρεις υποθέσεις κακοποίησης, κρίνοντας πως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα, που πλέον έχει παραγραφεί. Η εισαγγελέας είχε ζητήσει από τους δικαστές να απαλλάξουν τον μουσικό λόγω αμφιβολιών για τις δύο υποθέσεις και λόγω παραγραφής για τις άλλες δύο. 

Ο 72χρονος επιστρέφει στη φυλακή, καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού στον Ωρωπό, την περίοδο 2011-2013.

Πηγή: ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT