Κολωνός: Πήραν προθεσμία οι νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

Κολωνός: Πήραν προθεσμία οι νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

Μετά τις 7 νέες συλλήψεις που έγιναν χθες, ακόμα ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα (02.06.2023) για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις 7 νέες συλλήψεις που έγιναν χθες, ακόμα ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα (02.06.2023) για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή, όπου και τελικά πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως χθες Πέμπτη (1/6) η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά ατόμων, δύο Ελλήνων και πέντε αλλοδαπών, τα οποία κατηγορούνται για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης είναι δύο Ελληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών, και ένας Αλβανός 47 ετών, που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Οι άλλοι τέσσερις, με ηλικίες από 20 έως 52 ετών, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Τα άτομα αυτά ταυτοποιήθηκαν και, όπως προέκυψε από ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT