Συλλήψεις τριών ατόμων στην Αθήνα για πλαστογραφία και ναρκωτικά

Συλλήψεις τριών ατόμων στην Αθήνα για πλαστογραφία και ναρκωτικά

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων εντοπίστηκε σε σπίτι στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ενώ συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη 8 Ιουνίου, τρεις αλλοδαποί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία που διαπράττει πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών σχετικά με αλλοδαπούς και ναρκωτικά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα σπίτια συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: Τέσσερις εκτυπωτές, δέκα φύλλα χαρτιού με φωτοτυπίες διαβατηρίου καθώς και φωτοαντίγραφα άδειας διαμονής, boarding pass και διαβατηρίων, 24 διαβατήρια, 11 άδειες διαμονής, πέντε δελτία αιτούντος ασύλου, δύο ταυτότητες και τρεις βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής από τις οποίες η μία καταφανώς πλαστή, δύο φορητοί υπολογιστές, 355 λευκές πλαστικές κάρτες, 24 μήτρες ταξιδιωτικών εγγράφων και δελτίου άδειας διαμονής, δύο συσκευασίες με 2,12 και 1,32 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και συσκευή ελέγχου γνησιότητας νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT