Τέσσερις φορές ισόβια στον δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα

Τέσσερις φορές ισόβια στον δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα

Τα θύματα είχαν εντοπιστεί νεκρά, στις 3 Μαρτίου του 2022, από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγόρι.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη καταδίκασε τον δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.

Τον προηγούμενο Μάρτιο, ο 61χρονος άνδρας είχε σκοτώσει τη μητέρα, τον πατέρα και δύο από τα ανήλικα παιδιά μιας οικογένειας. Τα ανήλικα ήταν ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. 

Τα θύματα είχαν εντοπιστεί νεκρά, στις 3 Μαρτίου του 2022, από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγόρι. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στην Πάτρα και, όπως γρήγορα είχε διαπιστωθεί, επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε η οικογένεια.

Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, είχε αποκαλύψει αργότερα ότι ο δράστης υποστήριζε πως είχε οικονομικές διαφορές με τους ενοικιαστές και, κατά το παρελθόν, φέρεται να είχε διακόψει την παροχή νερού. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 32χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα είχαν δεχτεί σφαίρες από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δράστης έπνιξε τα δύο παιδιά.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT