Εντοπίστηκε ιστιοφόρο με 60 επιβαίνοντες ανοιχτά της Πύλου

Εντοπίστηκε ιστιοφόρο με 60 επιβαίνοντες ανοιχτά της Πύλου

Το σκάφος δεν εκπέμπει σήμα κινδύνου, αλλά πλέει κανονικά

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστιοφόρο με 60 περιπου επιβαίνοντες 100 χλμ ανοιχτά της Πύλου εντόπισαν οι ιταλικές αρχές, έχοντας ενημερώσει τον ελληνικό θάλαμο επιχειρήσεων.

Το ιστιοφόρο δεν εκπέμπει σήμα κινδύνου, αλλά πλέει κανονικά και σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθείται από τις αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων συνεχίζονται αδιαλείπτως αν και για δεύτερο 24ωρο δεν έχουν αποδώσει αν και υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που αγνοούνται στη θάλασσα.

Αυτή την ώρα οι δυνάμεις που επιχειρούν είναι μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, έξι παραπλέοντα πλοία και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το ΓΕΕΘΑ μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα νέα πλάνα από το super puma από την περιοχή των ερευνών. Διακρίνονται το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λ.Σ., παραπλέοντα καθώς και η φρεγάτα Κανάρης που έχει αναλάβει τον έλεγχο της όλης επιχείρησης στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT