Αλεξανδρούπολη: Ατύχημα φορτηγού που μετέφερε παράνομα 21 μετανάστες

Αλεξανδρούπολη: Ατύχημα φορτηγού που μετέφερε παράνομα 21 μετανάστες

Τρεις ελαφρά τραυματίες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ελαφρύ τραυματισμό τριών εκ των 21 συνολικά μεταναστών -όλοι άνδρες-, τους οποίους διακινητής μετέφερε παρανόμως στη χώρα με φορτηγό, είχε ως αποτέλεσμα η πρόσκρουση του οχήματος σε στύλο φωτισμού στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν ο οδηγός – διακινητής φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να ακινητοποιηθεί μετά την πρόσκρουσή του σε κολώνα φωτισμού.

Οι ελαφρώς τραυματίες διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, απ’ όπου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναμένεται να αποχωρήσουν εντός της ημέρας, καθώς τα τραύματα τα οποία φέρουν δεν χρήζουν νοσηλείας.

Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, ενώ για τους μετανάστες θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης των στοιχείων τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT