Υπόθεση Κολωνού: Ακόμη μία προφυλάκιση μετά τις απολογίες δύο κατηγορουμένων

Υπόθεση Κολωνού: Ακόμη μία προφυλάκιση μετά τις απολογίες δύο κατηγορουμένων

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλοι δύο κατηγορούμενοι για τα ραντεβού της φρίκης με τη 12χρονη από τον Κολωνό απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται τη δεύτερη δικογραφία που άνοιξε για την υπόθεση μαστροπείας εις βάρος της ανήλικης.

Η διαδικασία των απολογιών έληξε με τον έναν κατηγορούμενο να οδηγείται στη φυλακή και τον δεύτερο να επιστρέφει στο σπίτι του με την επιβολή περιοριστικού όρου.

Στη φυλακή οδηγείται με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα 32χρονος υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Για την ίδια κατηγορία αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του, 43χρονος πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα. 

Και οι δύο κατηγορούμενοι, που έχουν υποδειχθεί από την ανήλικη, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όσα τους αποδίδονται με το επιχείρημα ότι το κορίτσι τους έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα. 

Ο 32χρονος, προσωρινά κρατούμενος, πλέον, ζήτησε να μεταβεί στον χώρο εργασίας του η 12χρονη προκειμένου να βεβαιώσει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο αυτό για το οποίο κατέθεσε, καθώς ο ίδιος αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της.

Ο 43χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν είχε λείψει καθόλου από την εργασία του στο διάστημα κατά το οποίο η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του. Παράλληλα κατέθεσε αίτημα προκειμένου να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου με σκοπό να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη 12χρονη.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT