Ρεντίνα: Νεκρός Ελληνοκύπριος εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας

Ρεντίνα: Νεκρός Ελληνοκύπριος εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη επικρατεί στις ένοπλες δυνάμεις από τον ξαφνικό θάνατο ενός 20χρονου Ελληνοκύπριου εύελπι, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας. 

Πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευής, o Ελληνοκύπριος εύελπις ΙΙας τάξης, Χ.Γ., 20 ετών, έχασε τις αισθήσεις του, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας, στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της μονάδας και διεκομίσθη άμεσα, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, στο κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως, προστίθεται στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που εκφράζει, παράλληλα, τη λύπη του για την απώλεια του εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT