ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν 23 κλοπές μετά από επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν 23 κλοπές μετά από επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν 7 άτομα.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα διήμερη επιχείρηση για την αντιμετώπιση των «εγκλημάτων δρόμου» στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών δράσεων που αναπτύχθηκαν σε περιοχές όπως ο Κολωνός, η Καλλιθέα, η Κυψέλη, τα Πατήσια και ο Άγιος Παντελεήμονας, βρέθηκαν συμμορίες που διαπράττουν κλοπές, ληστείες αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν 7 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα, για βία κατά υπαλλήλων καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Αναφορικά με τα ευρήματα των αρχών, στην κατοχή των ατόμων αλλά και σε οχήματα και κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 23,48 γραμμάρια κοκαΐνης, 5 δενδρύλλια κάνναβης, 91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας, 7 μαχαίρια, 2 όπλα αντίκα, πλήθος κοσμημάτων καθώς και τα ποσά των 19.385 ευρώ, 145 λίρες και 59 δολάρια.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η ολοκλήρωση της επιχείρησης επέτρεψε στις αστυνομικές αρχές να εξιχνιάσουν 23 συνολικά κλοπές από οικίες και από το εσωτερικών αυτοκινήτων, αλλά και μία περίπτωση ληστείας σε οικία με την απειλή κατσαβιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν 23 κλοπές μετά από επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT