Κέρκυρα: Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος αμαξάς για τον θάνατο του αλόγου

Κέρκυρα: Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος αμαξάς για τον θάνατο του αλόγου

Ο αμαξάς κατηγορείται για κακοποίηση ζώου εργασίας μετά τον θάνατο του αλόγου του που κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης σέρνοντας την άμαξα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 76χρονος αμαξάς μετά την απολογία του στον εισαγγελέα της Κέρκυρας.

Ο αμαξάς κατηγορείται για κακοποίηση ζώου εργασίας μετά τον θάνατο του αλόγου του που κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης σέρνοντας την άμαξα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Η υπόθεση οδηγείται στο στάδιο της κύριας ανάκρισης με την κατηγορία ότι το άλογο εργαζόταν ενώ είχε χρόνια πάθηση, πνευμονικό εμφύσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει το επόμενο διάστημα από το δικαστικό συμβούλιο την πλήρη απαλλαγή του και να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Την ίδια στιγμή, φιλοζωικές οργανώσεις έχουν προχωρήσει σε μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα οι οποίες αναμένεται να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Πηγή: ertnews.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT