Χανιά: Στο αυτόφωρο οι Ιάπωνες που κλείδωσαν το μωρό τους στο αυτοκίνητο για να πάνε βόλτα

Χανιά: Στο αυτόφωρο οι Ιάπωνες που κλείδωσαν το μωρό τους στο αυτοκίνητο για να πάνε βόλτα

Οι γονείς του μωρού, ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία που είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με το άλλο τους παιδί, οδηγούνται στο αυτόφωρο.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα, Δευτέρα, οι Ιάπωνες γονείς του μωρού που εντοπίστηκε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην παλιά πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νωρίς το βράδυ της Κυριακής, περαστικοί είδαν ένα μωρό να κλαίει, κλειδωμένο για ώρα, όπως λένε, σε αυτοκίνητο, στην περιοχή του παλιού Ξενία. 

Ειδοποίησαν την αστυνομία, με άνδρες ομάδας ΔΙ.ΑΣ να σπεύδουν επί τόπου, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου και βγάζοντας το μωρό. 

Μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο και οι γονείς του, ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία, οι οποίοι είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με το άλλο τους παιδί. 

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στα Δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT