Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο οδηγός του τζετ σκι για το ατύχημα με τον ανήλικο

Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο οδηγός του τζετ σκι για το ατύχημα με τον ανήλικο

Με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθη και ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο ανέρχονται πλέον οι συλλήψεις σχετικά με το σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου με τζετ σκι σε παραλία στο Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας.

Την Πέμπτη οι λιμενικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου που οδηγούσε το τζετ σκι το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε ξύλινη κατασκευή στην ακτή, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του τζετ σκι κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια).

Νωρίτερα, είχε συλληφθεί από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, με τις ίδιες κατηγορίες ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής, ενώ κινήθηκε επίσης η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του παιδιού, το οποίο παραμένει διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διακομίσθηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά το ατύχημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT