Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκουρόχρωμου οχήματος, που εμπλέκεται στο περιστατικό και ερευνάται εάν πρόκειται για το δράστη της δολοφονίας. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει υπάρξει σύλληψη.

Στο οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου στην περιοχή της Ανάληψης, ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό.

Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα βρέθηκαν νωρίτερα σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας όπου φέρεται να διαπληκτίστηκαν με αφορμή οικονομικές διαφορές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT