Καύσωνας «Κλέων»: Κλειστά μεγάλα πάρκα στην Αττική το Σάββατο

Καύσωνας «Κλέων»: Κλειστά μεγάλα πάρκα στην Αττική το Σάββατο

Αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά θα παραμείνουν με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, τα πάρκα και τα άλση που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Αττικής, λόγω του κύματος καύσωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για το Πεδίον του Αρεως, το Πάρκο Τρίτση, το Λόφο Φινοπούλου καθώς και το Αττικό Αλσος, που θα παραμείνουν κλειστά από το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 9:00 το πρωί και για 24 ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, η απόφαση κρίθηκε αναγκαία για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να περιοριστεί ο μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς, από την επικράτηση των υψηλών θερμοκρασιών στην πρωτεύουσα.

Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο του Αττικού Αλσους, «Κατίνα Παξινού».

Σημειώνεται ότι για τη λειτουργία των πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας και αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT