Πτώση Canadair: Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τους νεκρούς πιλότους

Πτώση Canadair: Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τους νεκρούς πιλότους

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία για τη διπλή απώλεια

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενός λεπτού σιγή τήρησε το απόγευμα η Βουλή, για τον θάνατο των δύο πιλότων του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που έπεσαν κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία για τη διπλή απώλεια, ζητώντας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. 

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Πλακιωτάκης, από την πλευρά του σημείωσε: «Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τους πιλότους που έπεσαν με ηρωισμό και αυτοθυσία».

«Δύο μαχητές που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους. Περαιτέρω συζήτηση περιττεύει. Ας δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν», είπε η Νίκη Κεραμέως.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT