Πέντε διακινητές συνελήφθησαν στον Εβρο

Πέντε διακινητές συνελήφθησαν στον Εβρο

Πέντε διακινητές, ένας Ελληνας και τέσσερις αλλοδαποί, συνελήφθησαν σε περιοχές του Εβρου από αξιωματικούς των αστυνομικών αρχών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, ενώ μετέφεραν 20 μετανάστες χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε διακινητές, ένας Ελληνας και τέσσερις αλλοδαποί, συνελήφθησαν σε περιοχές του Εβρου από αξιωματικούς των αστυνομικών αρχών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, ενώ μετέφεραν 20 μετανάστες χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Δυο από τους διακινητές οδηγούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα. Η κλοπή των οχημάτων είχε δηλωθεί στις 31 Ιουλίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Τόσο τα αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα κατασχέθηκαν, μαζί με τρεις πινακίδες κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλλήψεις έγιναν στις εθνικές οδούς Κήπων- Αλεξανδρούπολης, Ορμενίου- Αρδανίου, στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων – Μικρού Δερείου, σε αγροτική περιοχή στις Φέρες και στον οικισμό Ταύρης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Προανάκριση ενεργούν τα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, Φερών, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT