Οικονόμου: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Οικονόμου: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Ο υπουργός είχε επικοινωνία με την αστυνομικό που έπεσε θύμα βίας στη Λάρισα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικοινωνία με την αστυνομικό που έπεσε θύμα οικογενειακής βίας και κακοποίησης στη Λάρισα, είχε την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην αστυνομικό, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας στην πορεία της αποθεραπείας της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από το Διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της.

Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της κυβέρνησης.

«Διαθέτουμε πια το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT