Ζάκυνθος: Συλλήψεις για παράνομη τοποθέτηση ομπρελών στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για παράνομη τοποθέτηση ομπρελών στον Λαγανά

Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο επιχειρηματιών και ενός υπευθύνου, τριών beach bar, οδήγησαν οι έλεγχοι που έλαβαν χώρα στην παραλία του Λαγανά την Κυριακή, από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο επιχειρηματιών και ενός υπευθύνου, τριών beach bar, οδήγησαν οι έλεγχοι που έλαβαν χώρα στην παραλία του Λαγανά την Κυριακή, από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα δύο Ζακυνθινοί ιδιοκτήτες beach bar, 65 και 53 ετών και ένας 51 ετών, υπεύθυνος σ’ ένα τρίτο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες, είτε δεν είχαν καθόλου άδεια και εκμεταλλεύονταν παρανόμως την παραλία, είτε είχαν άδεια αλλά για πολύ λιγότερα τετραγωνικά από όσα είχαν καταλάβει. 

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν. 

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT