Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας: Μονόδρομος η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας: Μονόδρομος η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

Αποτροπιασμό και θλίψη για τα αιματηρά επεισόδια εξέφρασε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμό και θλίψη για τα αιματηρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, εξέφρασε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Οπως αναφέρει, η δολοφονία του 29χρονου «δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία εγκληματική πράξη που βυθίζει στο πένθος την πόλη μας, που βυθίζει στο πένθος την κοινωνία μας».

Εκπροσωπώντας τη δημοτική Αρχή, το δημοτικό συμβούλιο και τους εργαζομένους του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο δήμαρχος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, υπογραμμίζοντας πως «η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας».

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εκδίκασή της με την καταδίκη των 12 κατηγορούμενων.

«Πριν μερικούς μήνες ήταν ο Αλκης στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε ο κ. Βούρος για να προσθέσει πως «η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων είναι μονόδρομος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT